Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

huis te koop alken

Huis met 4 slaapkamers. Je kan hier genieten van een uitstekende verbinding naar Hasselt en naar Sint-Truiden.

Op Zoek Naar Inspiratie Voor Jouw Ramen En Deuren Neem Dan Zeker Een Kijkje Tussen Onze Referenties In De Buurt Van Ro Ramen En Deuren Grijze Voordeuren Ramen
Op Zoek Naar Inspiratie Voor Jouw Ramen En Deuren Neem Dan Zeker Een Kijkje Tussen Onze Referenties In De Buurt Van Ro Ramen En Deuren Grijze Voordeuren Ramen

Helaas staat het zoekertje met referentie 2467824 niet meer online.

. Het openbaar vervoer en de supermarkt liggen op wandelafstand van deze woonst. Wenst u op de hoogte gebracht te worden van zodra er nieuwe huizen te koop in Alken zijn klik dan hier Bekijk ons huidige aanbod huizen te koop Alken of bekijk ook ons overige aanbod te koop in Alken. Nieuwbouwproject te koop in Alken. Op zoek naar een specifiek type.

- 0 maandelijks voor een huurwoning. Vastgoedprijzen in de regio. Daarnaast is het station van Alken en het centrum van Alken ook niet veraf wat maakt dat de ligging alvast veel te bieden heeft. Huis 4 slaapkamers te koop in Alken.

Bedrijfsvastgoed te koop in Alken. Huis in Alken Verkocht. Immo Haven verkoopt woningen appartementen en bouwgronden regio Alken en Sint-Truiden. Bekijk het aanbod in een specifieke regio van Alken.

Hier zijn de gemiddelde prijzen voor Alken. Bedrijfsvastgoed te koop in Alken. Immo te koop in Alken 3570. Wat verkoop betreft komt de.

Deze woning is gelegen op een zuidoostelijk perceel van 14are 50ca. Alken 139 m² 1906 m² 3 kamers 3 kamers 1 badkamer huis Tuin Kelder Garage Terras. Garage te koop in Alken. Grond te koop in Alken.

De handelsruimte is een mooie opportuniteit voor de creatiev. Mode 384 983 annonces. Voiture 407 868 annonces. - Kruisstraat 5 - 3570 Alken Immo 485558 ID-485558.

Zimmo toont u het ruimste aanbod immo te koop in Alken deelgemeenten. Hulzenstraat 110 3570 Alken. Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website. Ook het centrum van Alken en het station zijn.

Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website. Woonhuis te koop Alken - Terras Tuin Huis. Huis 5 slaapkamers te koop in Alken. Handelsruimte met woning in centrum Alken.

We bevinden ons in de klotsveldstraat een doodlopende en uiterst rustige straat in alken. Huis Te Koop in Alken. - 449564 voor een huis te koop. Huis 5 slaapkamers te koop in Alken.

Deze assistentiewoningen werden zeer energiezuinig gebouwd en zijn voorzien van alle comfort. De handelsruimte is een mooie opportuniteit voor de creatieve. Grond te koop in Alken. Assistentiewoning 21 is gelegen op verdieping 2 voorziet u van 1 slaapkamer en veel lichtinval.

Op zoek naar een specifiek type. Je bij deze laatste voor een plat dak kiest mag het huis twee bouwlagen hebben. Emploi 128 247 annonces. Appartement te koop in Alken.

Huis te koop in Alken. Rustig gelegen woning met 3 slaapkamers op 8a09ca te Alken. Op de Hoogdorpsstraat in Alken vinden we deze mooie handelsruimte met woongedeelte terug. Residentie de boomgaarderie bestaat uit 11 woningen waarvan de oorspronkelijke hoeve werd gerenoveerd.

Deze open bewoning dateert van 1958 en heeft een. Ontdek onze nieuwste panden. Garage te koop in Alken. Immo 185 908 annonces.

Appartement te koop Alken - Appartement. Gelijkvloerse te moderniseren gezinswoning met 3 slaapkamers in alken. Huis in Alken Verkocht. Deze woning is gelegen op een zuidoostelijk perceel van 14are 50ca.

Nieuwbouwproject te koop in Alken. Vraag nu een gratis schatting aan. Op de Steenweg in Alken vinden we deze open bebouwing. De hoogste huurprijs die wordt aangerekend in Alken voor een huis is 0 terwijl de laagste prijs 0 is.

Nieuw 8 dagen Woning. Woonhuis te koop Alken - Terras Tuin Huis. 3292424 Woning met 3. Deze charmante woning kunnen we terugvinden op een landelijk perceel van maar liefst 11a 65ca te Alken.

Deze authentieke woning bevindt zich in hartje Terkoest Alken in een rustige wijk vlakbij de Mombeekvallei. 3287440 Huis met 4 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte. Alken 139 m² 1906 m² 3 kamers 3 kamers 1 badkamer huis Tuin Kelder Garage Terras. OP TE KNAPPEN OPEN BEBOUWING MET RUIME GARAGE OP PERCEEL VAN 8 ARE.

Kotkamer te koop in Alken. Zimmo toont u het ruimste aanbod immo te koop in Alken 3570 Limburg. 49500000 11 aug. Gezellige recente woning in landelijke omgeving Deze rustig gelegen woning bevindt zich op 10 minuten van de.

Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gem. Terkoest 74 m² 2824 m² 1 kamer 1 badkamer Appartement Berging Vloerverwarming. - 181500 voor een appartement te koop. Huis te koop in Alken 209000 K5ABB -.

Vraagprijs op Zimmo in Alken Huis 39017143. Vraag nu een gratis schatting aan. Huis te koop Alken Hoogdorpsstraat 52 ref. Oude Baan 38 3570 Alken.

Charmante hoeve met 3 slks en een prachte tuin van ruim 23a deze prachtige woning vinden wij terug in de klinkstraat 33 te alken. Kotkamer te koop in Alken. Ad Wij bepalen de correcte prijs. Ontdek alle huizen te koop in Alken deelgemeenten op Zimmo.

Ad Wij bepalen de correcte prijs. Rustig gelegen woning met 3 slaapkamers op 8a09ca te Alken. Vastgoedprijzen in de regio. Op de Hoogdorpsstraat in Alken vinden we deze mooie handelsruimte met woongedeelte terug.

Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gem. 245000 RUSTIG GELEGEN OP TE FRISSEN WONING TE ALKEN OP 6A90CA. Consultez les meilleures offres pour votre recherche huis alken. - 689 per maand voor een appartement te huur.

413000 3570 Alken Keulemanweg 8 ref. Rustig gelegen woning met 3 slaapkamers op 8a09ca te Alken. Huis te koop in Alken 3 slpks. Huis te koop Alken Hoogdorpsstraat 52.

Kruisstraat 5 3570 Alken Huis in Alken. Bekijk het aanbod in een specifieke regio van. Appartement te koop in Alken. Alle huizen te koop in Alken.

De handelsruimte is een mooie opportuniteit voor de creatieve ondernemer enerzijds als investering of anderzijds om uw eigen handelszaak of kantoor uit te baten en te wonen op deze absolute toplocatie pal in het centrum van het levendige Alken. Ontdek alle huizen te koop in Alken 3570 op Zimmo. Alle huizen te koop in Alken. Gelijkvloerse te moderniseren gezinswoning met 3 slaapkamers in alken.

Op de Hoogdorpsstraat in Alken vinden we deze mooie handelsruimte met woongedeelte terug.

Huis Te Koop In Alken Buitendecoraties Huis Droomhuis
Huis Te Koop In Alken Buitendecoraties Huis Droomhuis
Huis Te Huur Ingelmunster 8770
Huis Te Huur Ingelmunster 8770
Huis Te Koop Alken 3570 Hebbes Zimmo Huisstijl Huis Huizen
Huis Te Koop Alken 3570 Hebbes Zimmo Huisstijl Huis Huizen
Pin Page
Pin Page
Pin Op Immo
Pin Op Immo

Posting Komentar untuk "huis te koop alken"